Novotel Amsterdam City verwelkomt travelbloggers

Novotel Amsterdam City verwelkomt trabelbloggers

Novotel Amsterdam City verwelkomt trabelbloggers

Novotel Amsterdam City stond er op de uitnodiging. Alleen wist ik niet, dat er twee hotels in Amsterdam deze naam dragen. Terwijl ze mij op 10 april om 18 uur verwachtten bij de Rai, stond ik op de Prins Hendrikkade. Het zal je maar gebeuren.  

Novotel Amsterdam City bevindt zich bij de RAI

Novotel Amsterdam City bij de Rai, Daar moest ik zijn en niet op de Prins Hendrikkade. Paniek! Snel een taxi en dan vliegensvlug de metro en in speedmars naar het Novotel. Hijgen, puffen. Een kwartier later stap ik het hotel binnen. Dankzij de rustige, vriendelijke en comfortabele sfeer van dit hotel gijdt de spanning van mij af.

Novotel Amsterdam City; vriendelijk en gastvrij

Charmant te woord gestaan door de receptioniste van Novotel Amsterdam City haast ik me naar de Travel Bloggers Clinic. Een leerzame en inspirerende bijeenkomst voor bloggers georganiseerd door Internetadvantage.nl. Bij het zien van fraaie websites dwalen mijn gedachten soms af naar 1990.
Toen schreef ik nog mijn artikelen op een typemachine. De tekst plaatste je op een floppy en stuurde dat met de foto’s of dia’s naar de uitgever. Vervolgens verscheen het in een mooi blad zoals |Lekker eten en drinken met 130.000-200.00 abonnees.

Glossy
Van glossy bladen naar een glossy blok betekent dat je flink moet omschakelen. Maar daarin ligt nu juist ook de uitdaging. Iff you cannot beat them, joint them, toch?  Internetadvantage.nl geeft evenals verkeersbureaus.info aan bloggers  dat welkome steuntje in de rug.
Na de clinic waarin.internetadvantage verschillende websites tegen het licht houdt, volgt een rondleiding door het Novotel Amsterdam City. Het valt mij op dat Novotel Amsterdam ldquo City je als gast vooral wil verwennen. Alles ademt die rustige ontspannen sfeer die bij mij bij binnenkomst een gevoel van relaxen gaf.

Aan de bar van Novotel Amsterdam City is het gezellig

Na de rondleiding wacht in de gezellige bar van het hotel nog een drankje. Al genietend van de rode huiswijn, cabernet sauvignon met shiraz, praat ik met andere travelbloggers nog even na. Intussen komen uit de keuken van het hotel allemaal lekkere hapjes: van Spaanse gazpacho tot boss Japanse Yakitori.
Bedankt Sabine, Novotel Amsterdam City ,  en Internetadvantage.nl

Een gedachte over “Novotel Amsterdam City verwelkomt travelbloggers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *